søndag den 17. maj 2015

Invitation til ferniseringen og udstillingen "10.000 vogtere til vores verden"

Det vil glæde mig at se dig til ferniseringen og udstillingen
 ”10.000 vogtere til vores verden”
Ferniseringen er onsdag den 20. maj kl. 17 – 18 med musik 

Billedhuggeren Brigitte Schröder (Tyskland) besøger fra pinse værksteds galleriet, på Langeland med sit verdensomspændende kunstprojekt "10.000 vogtere til vores verden".


Indsamlet drivtømmer fra Langelands strande bliver til ”vogtere”. Skulpturerne står over for beskueren i centreret og fredelig balance, næsten arkaisk i deres udformning.
Hendes kunstneriske idé er at øge beskuerens opmærksomhed og samtidig danne et netværk mellem menneskerne ved hjælp af en vogter. Projektet er vokset med vogtere i mere end 70 byer i 14 lande på 5 kontinenter og spreder sig yderligere (mere information: www.brigitteschroeder.de)Kunstneren Brigitte Schröder, født i 1964, er uddannet træbilledhugger og konservator. Allerede som ung kvinde rejste hun meget, og en flere måneder lang vandring gennem det tibetanske Plateau har påvirket hende og hendes kunst. Derefter studerede hun Buddhisme og Tibetologi i Wien. Siden 2002 har hun boet og arbejdet i Neubeckum, Tyskland.
For 2 år siden skabte Brigitte Schröder skulpturen ”Sølvvogteren”, et vedhæng i sølv, som jeg har støbt efter Brigittes model . Sølvvogteren bliver kun fremstillet i begrænset antal.  Sølvvogterne kan ses ved siden af ​​drivtømmer- og bronze-vogtere i udstillingen.
For besøgende er det muligt at medbringe eget drivtømmer, hvorefter kunstneren kan skabe en helt personlig vogter.

Ud over Brigitte Schröders værker viser min medarbejder og guldsmed Line Kure og jeg smykker og skulpturer med drivtømmer som materiale.

Vi glæder os at se dig.Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar