torsdag den 22. marts 2018

Invitation til fællesudstilling

Invitation til fællesudstilling af Kunstnernes Åbne Døre i Tullebølle 
søndag den 25.marts, kl.15!
i Nowhuset, Skolevej 10, Tullebølle
5953 Tranekær


Til fællesudstilling kan ses ”CUPIDITATEM”

Gren fra et kirsebærtræ, kobber, Emalje, transferteknik med ønsker fra mange steder i verden.

Hermed vil jeg også sige velkommen til Chiara Mancini. Gennem Erasmus Entrepreneneurs, www.erasmus-entrepreneurs.eu/ er Chiara, født i Italien og uddannet guldsmed i Frankrig, det næste halve år på Langeland. Det er meningen at hun skal afprøve livet som selvstændig, i virkeligheden, for derigennem at opleve guldsmedekunstnerens hverdag.

Ønsketræet er vores fællesprojekt til Kunstnernes Åbne Døre i Påsken. I stedet for at hænge påskeæg på grene, skal der hænges ønsker på grene. Noget som Chiara kender fra landsbyen Marmande i Frankrig, hvor hun bor. Vi fandt siden ud af at skikken findes mange steder i verden, og bl.a. Yoko Ono skabte et ønsketræ på Papirøen i København, hvor folk kunne hænge de ønsker, de havde nedskrevet på papir. Papiret forgår, men her bliver dine ønsker fastholdt, brændt i emalje på kobber ved 800 grader. Vi opfordrer alle til at sende et ønske til os – det være sig ønsker for menneskeheden, verden, eller helt personlige ønsker. Man skal ikke underkende kraften i at vi, når vi ønsker sammen, faktisk kan forbedre verden.




Du kan sende dit ønske på mail til sabine@majussmykker.dk eller via Facebook. En gren af ønsketræet kan ses i Nowhuset til fællesudstillingen fra den 26. marts kl. til 1. april 2018 fra 10-17,
og selve træet til Kunstnernes  Åbne Døre den 31. marts og 1. april fra kl. 10-17 i smykkeværkstedet, Herslevvej 25, Lindelse, 5900 Rudkøbing. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar